Een wens voor een ander? Maak 't Waor!

 Het afgelopen jaar is voor veel inwoners geen makkelijk jaar geweest. Zeker niet in de gemeente Peel en Maas. Omroep P&M organiseert daarom in de week vóór Kerstmis een actie, waarin wensen van inwoners worden vervuld.

 

Hoofdredacteur Bart Nelissen vertelt: 'We kennen allemaal wel iemand die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. In 'Maak 't Waor' laten we kleine en grote wensen in vervulling gaan. Denk daarbij aan vervulbare wensen; met de brandweer meegaan, een liedje zingen met een artiest of iemand verrassen met een fotoshoot.'

 

In de actieweek vanaf woensdag 16 december worden op radio, tv en online wensen vervuld en gaat de omroep alle kernen van de gemeente bezoeken. Dj's van de omroep draaien een week lang de verzoeknummers van de inwoners. Ook treden er lokale artiesten op. De actie zal op een respectvolle manier eindigen op woensdag 23 december met een herdenking van de slachtoffers van het coronavirus. Dit wordt live uitgezonden. Ook zullen artiesten uit de regio een gezamenlijk lied ten gehore brengen, dat speciaal voor deze actie is geschreven.

 

Wat is jouw wens voor jezelf of iemand anders? En welke plaat wil je graag horen? Je kunt onderstaande gegevens opschrijven op een briefje en stop deze in de 'Maak 't Waor brievenbus' bij Jumbo Harald en Ilse van Beek in Panningen. Maar het is gemakkelijker om digitaal je wens insturen door het onderstaand formulier in te vullen.

 

In FIJN Magazine van december een speciale editie waarin wensen worden vervuld.

 

 

   Wensformulier

 

captcharefresh

NB Indien het versturen van dit formulier voor u problemen oplevert, stuur dan bovenstaande gegevens naar met als onderwerp "Maak 't Waor".