Een wens voor een ander? Maak 't Waor!

 Omroep P&M organiseert voor de tweede keer in de week vóór Kerstmis de aktie 'Maak 't Waor'. Dit is een aktie waarin wensen van inwoners van de gemeente Peel en Maas en Beesel worden vervuld.

 

Hoofdredacteur Bart Nelissen vertelt: 'We kennen allemaal wel iemand die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. In 'Maak 't Waor' laten we kleine en grote wensen in vervulling gaan. Denk daarbij aan vervulbare wensen; met de brandweer meegaan, een liedje zingen met een artiest of iemand verrassen met een fotoshoot of makeover.'

 

In de actieweek vanaf donderdag 17 december worden op radio, tv en online wensen vervuld en gaat de omroep alle kernen van de gemeente bezoeken. Dj's van de omroep draaien een week lang de verzoeknummers van de inwoners. Ook treden er lokale artiesten op. 

 

Wat is jouw wens voor jezelf of iemand anders? En welke plaat wil je graag horen? Laat het ons weten door het onderstaand formulier in te vullen.

 

 

   Wensformulier

 

captcharefresh

NB Indien het versturen van dit formulier voor u problemen oplevert, stuur dan bovenstaande gegevens naar met als onderwerp "Maak 't Waor".