Nieuwsfeed Omroep P&M

  1. De brandweerkorpsen hebben het zondag druk gehad. In een bos nabij Helden ontstond brand. Dat gebeurde op de Neerseweg.
  2. Bevo Hc speler Daniel Eggert verlaat het team en keert terug naar Denemarken.
  3. De brandweer in Baarlo is zaterdagmiddag iets voor 16.00 uur gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Berckt in Baarlo.
  4. Een man in Meijel is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt. Hoe dat kon gebeuren, is niet duidelijk. Het slachtoffer werd gevonden in een woning aan de Steenoven. Daar vonden agenten een man in grote plas bloed. De man was niet bij kennis en de man had grote verwondingen.
  5. Frank Rous, Theo Geraets en Huub Geerlings gaan als trio de regie van het Draaksteken in Beesel voor hun rekening nemen. Ze worden daarbij bijgestaan door Gerrie Abels als artistiek adviseur. Frans Pollux schrijft het script voor het Draaksteken 2023.
  6. De LLTB ontvangt signalen uit voornamelijk Midden-Limburg dat er weer dieseldieven actief zijn en dat beregeningsinstallaties worden vernield. ‘We willen desalniettemin leden in de hele provincie hierop attenderen en ze eraan herinneren vooral aangifte te doen’, zegt voorzitter Léon Faassen.
  7. De terugkeer van Muziek onder de Toren in Panningen op het Raadhuisplein moet nog een week worden uitgesteld. Omdat code oranje is afgekondigd door het KNMI, vindt de organisatie het onverantwoord om het door te laten gaan.
  8. Door een ongeluk is vrijdagmiddag rond 15.15 uur een rijstrook op de A67 richting Eindhoven afgesloten voor verkeer.
  9. Het CDA in Peel en Maas heeft schriftelijke vragen gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders hoe scholen en klaslokalen in de gemeente worden geventileerd.
  10. Judoka Mark van Dijk uit Egchel behoort tot de nieuwe lichting judoka’s die doorstroomt op het nationaal trainingscentrum op Papendal. Vier dames en acht heren, waaronder Van Dijk, maken de overstap naar het fulltime juniorenprogramma in het Olympisch sporthart van Nederland.