Nieuwsfeed Omroep P&M

  1. Zeven amateurteams bij het voetbal kwamen in actie tijdens de inhaalzondag.
  2. De Meijelse Peelpushdames hebben van Regio Zwolle met 3-1 verloren, waardoor de kansen slinken op een plek in de kampioensgroep. De setstanden in Zwolle waren 16-25, 25-17, 25-14 en 25-19.
  3. De Maasbreese derde klasser MVC’19 ontpopt zich steeds meer als een cupfighter.
  4. De brandweer in Panningen is in de nacht van zondag op maandag twee keer gealarmeerd.
  5. Met de bekende spelshow van de gouden koffertjes kregen de bezoekers van het uitroepen van het boerenbruidspaar in Beringe een interactieve show gepresenteerd.
  6. De twee initiatieven die streden om de 'Kern met Pit Trofee' zijn niet in de prijzen gevallen. De prijs ging naar Residence De Slek uit Castenray.
  7. BSAC maakte tegen het bezoekende MHV’81 een fikse achterstand goed, maar kwam aan het einde twee doelpunten tekort: 25-27.
  8. De jeugdprins van de Kuus oeht Kepèl is Femke van Weel. Haar Adjudanten zijn Renske Reijnen en Eef Bouten. Samen gaan zij deze jeugdvastelaovend voorop met de spreuk: Dans dees vastelaovend door mèt ôs, want wae drej gaon hiëlemaol los!
  9. Dave Litjens is zondag uitgeroepen tot de nieuwe prins van de Kuus oeht Kepèl. Het thema was de Prins van Atlantis, dus alles speelde zich onderwater af.
  10. In Kessel is Roger Vromans uitgeroepen als de nieuwe prins van CV De Kevers. Zijn adjudanten zijn René Bruynen en René Verschaeren. Hun spreuk is: 'Same te kiër, met Vroom, Bruune en Sjier'.