Nieuwsfeed Omroep P&M

  1. Moniek Latten uit Baarlo is een van de vier nierpatiënten die donderdag te zien zijn in de tv-special ´Tour de Celeb’ op NPO1.
  2. In Egchel is vrijdagmiddag brand ontstaan in een stal aan de Rongvenweg. Volgens de brandweer was het een kleine brand. Een installatiebedrijf zou volgens 1Limburg bezig zijn geweest met werkzaamheden waarbij brand ontstond. Hoe dat kon gebeuren, is niet duidelijk.
  3. Sjaak S. uit Baarlo moet negen maanden de cel in, waarvan zes voorwaardelijk, voor het misbruiken van twee jeugdleden van handbal Venlo. Dat bepaalde de rechtbank donderdag. S. moet een behandeling volgen in een forensisch-psychiatrische polikliniek en verder staat hij drie jaar onder toezicht van de reclassering.
  4. Inwoners in Meijel zijn tevreden over de pilot 'Hulp bij het huishouden' en de manier waarop de Dorpsondersteuner haar rol vervult. Dat blijkt uit een onderzoek van studenten.
  5. De politie zoekt een man van 50 jaar die vermist is in de omgeving van Helden. Het gaat om een man met een getinte huidskleur en zwart half lang haar. De man draagt een camouflage broek en een mouwloos shirt. Ook heeft hij een zwarte jas aan en draagt hij een grijze bril.
  6. In Meijel wordt gestart met een pilot waar inwoners zorg verlenen bij een eerste hulp, terwijl de ambulance in aantocht is. Het doel is meer gezondheidswinst voor de patiënt die met spoed medische hulp nodig heeft. De voorbereidingen zijn al enkele maanden bezig.
  7. De Albert Heijn vestiging in Panningen aan het Raadhuijsplein sluit in oktober haar deuren. Daarmee verdwijnt de enige Albert Heijn vestiging in Peel en Maas. 


  8. De politie heeft maandagavond een 50-jarige bestuurder van een bestelbus uit Hank aangehouden op de Sevenumsedijk. In de bus werden zes vaten met hennep aangetroffen.
  9. Facebook blijft het grootste sociale medium in Limburg. Instagram kent nog steeds een opmars. Toch is het aantal Facebook-accounts in Limburg opnieuw afgenomen.
  10. Een medewerker van een verhuisbedrijf heeft vorig jaar een tip gegeven dat er bij een gepensioneerd echtpaar in Kessel geld weg te halen zou zijn. Dat schrijft Dagblad de Limburger. Het gaat om de 22-jarige Dennis L. uit Beek.